Produktiv dag

    02.09.2015 · 21:37

GJETT HVA!! Nå har jeg endelig fått kjøpt meg denne laderen jeg har snakket om i sikkert flere uker nå. Er så deilig å ha både ny mac og ny lader igjen herreguud♥♥ I dag har jeg hatt kort dag på skolen, ikke at det hjelper når vi har så ekstremt mye å gjøre. Jeg har faktisk fått gjort ganske mye i dag når jeg tenker meg om. Både ryddet og vasket rommet, gjort naturfag fremføring som vi har i morgen også har jeg hatt besøk av Anja. 

Som sagt er det dårlig blogging om dagen og det er fordi det er så ufattelig mye som skjer nå. Alt med dugnader, møter osv til russebussen, skole, lekser og i tillegg jobb to dager i uken. 
Var forresten innom h&m en liten tur i går og fant dette penalet. Er litt usikker på om det egentlig er et penal eller om det er til å ha sminke i, men elsker den. Er så perfekt og liten, også jeg har plass til akkurat det jeg trenger til en vanlig skriveøkt.
Nå skal jeg lage meg litt kveldsmat, rense huden og se en film før jeg sovner. Tusen takk til alle de som fortsatt leser bloggen selv om jeg ikke blogger hver dag, hehe♥♥

    KOMMENTARER · 3

3 kommentarer

;)

02.09.2015 kl.22:46

veldig fine bilder, ser du har brukt mye tid på dette innlegge! stå på michelle :)<3

bae

02.09.2015 kl.23:03

deg og harry potter, blir ikke bedre<3

ida alm

03.09.2015 kl.10:07

hei du er fin

Skriv en ny kommentar

hits