Blogg

Konfirmasjon

Hei fine folk♥ En liten kort oppsummering av helgen. Dro ut med jentene på fredagen og hele lørdagen satt jeg og Anja hjemme og ferdig alle harry potter filmene. Nå må vi finne noe annet å se på, så om dere har noen forslag til filmer som inneholder gjerne en 3'er eller 4'er så si i fra. I dag feiret min kjære kusine konfirmasjonsdagen sin. Utrolig godt å se igjen pappa sin side igjen, ser de så alt for sjeldent.

Nå skal jeg straks lage meg noe mat så tar jeg kvelden, både en lang dag og uke i vente.
Hva har dere gjort i helgen?

  06.09.2015 · 23:37

work


 
Hei! I skrivende øyeblikk sitter jeg faktisk på jobb så det er creds til meg. Dagen i dag gikk overraskende fort og det har faktisk vært en ganske bra dag, så håper morgendagen blir enda bedre. Fremføringen i dag gikk også suupert så er kjempe fornøyd. Etter skolen var det rett hjem for å spise før jeg dro på jobb. Ferdig om en time så da skal jeg jogge meg en tur også er det sengen♥♥ Har forresten lagt merke til at det er ekstremt lite variasjon i innleggene her så om noen av dere har noen forslag så er det bare å komme med det!! 

  03.09.2015 · 19:37

Produktiv dag

GJETT HVA!! Nå har jeg endelig fått kjøpt meg denne laderen jeg har snakket om i sikkert flere uker nå. Er så deilig å ha både ny mac og ny lader igjen herreguud♥♥ I dag har jeg hatt kort dag på skolen, ikke at det hjelper når vi har så ekstremt mye å gjøre. Jeg har faktisk fått gjort ganske mye i dag når jeg tenker meg om. Både ryddet og vasket rommet, gjort naturfag fremføring som vi har i morgen også har jeg hatt besøk av Anja. 

Som sagt er det dårlig blogging om dagen og det er fordi det er så ufattelig mye som skjer nå. Alt med dugnader, møter osv til russebussen, skole, lekser og i tillegg jobb to dager i uken. 
Var forresten innom h&m en liten tur i går og fant dette penalet. Er litt usikker på om det egentlig er et penal eller om det er til å ha sminke i, men elsker den. Er så perfekt og liten, også jeg har plass til akkurat det jeg trenger til en vanlig skriveøkt.
Nå skal jeg lage meg litt kveldsmat, rense huden og se en film før jeg sovner. Tusen takk til alle de som fortsatt leser bloggen selv om jeg ikke blogger hver dag, hehe♥♥

  02.09.2015 · 21:37

@ back to schoolNoen av mine viktigste must er O.B, et pudder så jeg kan freshe meg opp litt i løpet av dagen, lepomade, håndkrem og ikke minst hårbørste!!


skriveblokk, skrivesaker, mac, telefonlader og lommebok som inneholder bankkort, skolekort og busskort er også noe jeg har med på skolen hver eneste dag.  25.08.2015 · 21:05

18 år

Hei alle flotte♥♥ 

Først må jeg igjen si beklager for dårlig blogging, men nå har jeg endelig fått tilbake macen min fra reperasjon. Har dessverre klart å ødelegge macladeren da så må skaffe meg ny så fort som mulig. Dette blir en veldig fort og kort innlegg for jeg er nemlig hos Sigrid, mitt flotte bursdagsbarn som fyller 18 år i dag!! Gmd♥ Akkurat spist taco så nå skal vi kose oss med en film.  24.08.2015 · 18:32

Creperie de Mari

Hei dere.

Blir en kort oppsummering av hva jeg har gjort i dag. Først og fremst har jeg vært på jobb i dag, senere dro jeg hjem og dusjet så rett til oslo med jentene for å hente nye gensere for et landstreff vi skal på. Senere tuslet Celine, Maria, Julianne og jeg litt rundt i byen, shoppet litt og spiste på Creperie de Mari. Anbefales utroliiig, pannekakene der er helt fantastisk gode♥♥♥


fine genserne og Julianne!!


flotte Mariamin

girlcrush på vakre Celine♥Blir dårlig med blogging nå som macen fortsatt er på reparasjon, men får se hva jeg får til. Nå skal jeg og Julianne lage oss noe digg og se en film!  Ha en fin kveld/natt :-)

Noen som har spist her før?

  12.08.2015 · 23:52

new in

 

Hei flotte dere♥♥ I dag fikk jeg endelig konturpalettet jeg bestilte for noen uker siden. Har sett på mange videoer på youtube om kontur og synes det virker skikkelig morsomt å kunne, så da tenkte jeg bare hvorfor ikke prøve selv? 

I går var jeg veldig opptatt og hadde fullbooket dag, derfor ingen blogging. Dro å trente før kjøretimen, fikk besøk av Ida og Tuva og senere dro vi ut for et ikke så vellykket nattbad. Merker det blir ekstremt tungt å komme seg på skolen igjen.
Flere som synes kontur virker morsomt å kunne?

  12.08.2015 · 00:08

OSLO BBY

Heiyouu♥ I dag har jeg vært en tur i byen og møtt Ida og Julie. Utrolig godt å se igjen de begge. Har egentlig mitt eget hat og elsk forhold til Oslo. Noen ganger er det fantastisk å tusle rundt og andre dager er det bare helt forferdelig og ikke annet enn slitsomt. Nå sitter både jeg og Ida og venter på å avslutte den fine torsdagen med pretty little liars og potetgull. Håper dere har hatt en fin dag også :-)


såklart blir det fridays, finnes ikke bedre hehe♥♥♥  06.08.2015 · 22:38
hits