iPhone updates

SUMMER FAVS

blush fra too faced solbriller fra monkii

Har du noen sommerfavoritter?

  09.08.2015 · 21:58

Dagens antrekk

kjole cubus veske new york sko hm

Hva synes du?

  03.08.2015 · 22:34

WOK & GO

Hei flottinger! Beklager dårlig oppdatering, men har litt tapt tid som må tas igjen med jentene ettersom at alle dro bort samtidig i sommer. I går var jeg og Anja innom wok & go i Lillestrøm før vi dro videre til Silje hvor det ble tacomiddag. Utrolig koselig å se jentene igjen så gleder meg ekstra mye til i kveld når enda flere av jentene samler seg igjen. Håper alle har en fin helg videre :-)  01.08.2015 · 15:30

Can`t believe itHei dere! Endelig kom solen frem i dag. Har vært så alt for mange regnfulle dager i sommer at det faktisk er til å gråte av. Heldigvis var det fint i dag og jeg og familien benyttet oss sjansen til å grille. 

Over til overskriften. Jeg har begynt å øvelseskjøre litt og i dag tok jeg det store valget ved å kjøre på veien. Kjørte faktisk i en time til sammen og er utrolig stolt av meg selv. Alltid gruet meg og synes det har vært så skummelt, men gikk jo kjempe bra. Nå er jeg kanskje ikke like redd når jeg skal ut på veien igjen. Som gave for at jeg var så flink bakte mamma kanelsnurrer til meg♥ aah livet 

  31.07.2015 · 00:21

Svar på spørsmålsrunden

Kan du skrive et innlegg om russetiden?

Det er ikke så mye å si om russetiden, men kommer nok et innlegg om russebussen senere. Hvis dere har spørsmål angående den så kan dere spørre i dette innlegget.

Hvordan musikk hører du på? 

 Det varierer veldig. Festlista finner dere her, sovelista finner dere her og vorslista som inneholder masse forskjellige sanger finner dere her.

Hva synes du om at eksamen er etter russetiden? 

Jeg bryr meg ikke så veldig mye om akkurat det, men skulle gjerne ønske eksamen kom før russetiden.

Følger du med på politikken i Norge? 

Nei, det gjør jeg ikke. 

Hva heter du på instagram og hva legger du ut der? 

Har skrevet innlegg om det her. Legger ut alt fra selfies og vennebilder til mat osv.
Hvem er din nærmeste venn?

Anja

Hvorfor får QOC så mye hate?

Fordi vi er de du vil være.

Er du singel og hvor mange kjærester har du hatt etter VGS? 

Haha, jeg hadde kjæreste de første mnd etter skolestart også ble det slutt. Fikk kjæreste igjen noen mnd etter nyttår, men nå er jeg singel.

Hva inspirerer deg? 

Venner, andre bloggere, instagramkontoer. Masse forskjellig egentlig. 

Har du følelser for noen, eller er du forelsket i noen? 

Nei. Hvor mye penger bruker du i måneden? 

Oi, det varierer ekstremt mye. Det går nok noen tusen i måneden.

Hva er favorittmerkene dine (klær, vesker)? 

A&F, Michael Kors og Gant.

Hva er din secret obsession?

Tror ikke jeg har noen. Is kanskje, haha. 

3 ting du liker ved deg selv. 

1. At jeg ikke er sjenert.
2. At jeg står på mitt og tør å si min mening. 
3. At jeg alltid står opp for vennene mine, uansett hva det måtte koste. 

3 ting du ikke liker ved deg selv.

1. Jeg stoler alt for lett på folk. 
2. Jeg blir utrolig fort sur hvis ting ikke går min vei. 
3. At jeg er ekstremt rotete. 
Har du bra karakterer? 

Haha, har helt greie karaterer. 

Hva tenker du å gjøre etter VGS?

Skal nok studere. 

Hva drikker du helst på fest?

Helst vin eller champagne, men hotnsweet er nok min favoritt. 

Hvem er du i vennegjengen?

Det er litt vanskelig for meg å svare på, men vil selv se på meg som den omtenksomme kanskje. Haha, jeg aner faktisk ikke. 


  28.07.2015 · 20:14

Sunnere frokostHei flotte dere♥ I dag våknet jeg drittvær for å si det rett ut. Regn kan være ekstremt koselig, men i lengden er det sinnssykt kjedelig. Ikke bare sitter man inne, men man føler seg så utrolig lat i tillegg. Ligger bare inne ser på serie og venter på at det skal bli kveld så man kan sove. Såå, siden jeg er så lei dette været tenkte jeg å gjøre noe mer fornuftig enn å bare se på serier så jeg har laget meg en god og sunnere frokost enn vanlig og har nå tenkt meg på trening!! Gud, det går alt for lang tid mellom hver treningsøkt. Jeg som var så flink før, men håper på at motivasjonen snart kommer tilbake for fullt.
Ha en fin søndag alle sammen! Hvordan er været hos dere?

  26.07.2015 · 14:29

@ sosiale medier

FACEBOOK ♥ https://www.facebook.com/michellecarine.lie

INSTAGRAM @michelleclie
VSCOCAM @michellelie
SNAPCHAT @michellelie

WEHEARTIT @michelleclie

Har også tumblr og twitter som dere kan finne her og her, men bruker det utrolig sjeldent. Er innom en sjelden gang for å sjekke bare. Da vet dere hvilken profiler som er mine og som jeg bruker som dere kan følge.


  25.07.2015 · 21:28

Spørsmålsrunde

Hei dere♥

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å tilbringt fredagen hos min kjære Ida som alltid er like koselig. Over til overskriften som sier seg selv.Jeg tenkte å kjøre i gang med en spørsmålsrunde allerede, rett og slett for å få i gang bloggingen. Så om dere har noen spørsmål så har dere sjansen til å få svar på det så fort jeg har tid!Nå skal jeg pakke helt ferdig før jeg drar bort til pappa en ukes tid. Tusen takk til alle som var innom bloggen i går, veldig morsomt å se hvor mange som trykket seg inn!!

Noe du lurer på?

  24.07.2015 · 20:09

24.07.2015

Hei!

Jeg har nok en gang bestemt meg for å prøve igjen. Vet ikke hvor mange ganger jeg har vært av og på med bloggingen min, men man kan telle på to hender for å si det sånn. Jeg har aldri slettet bloggen min heller, i håp om at det kom en dag hvor jeg faktisk kom tilbake. Som nå.. Blogg er noe jeg egentlig synes er kleint og tror det er det å plutselig starte igjen da som har stoppet meg flere ganger.  Blogglysten har alltid vært der, men aldri så mye som nå. Har gått rundt i flere måneder og tenkt på om jeg faktisk skal prøve igjen og vel, her er jeg. Igjen.

Jeg heter Michelle, er 17 år, fyller 18 i desember. Jeg har gått medie og kommunikasjon på Sørumsand Videregående i 2 år og skal nå bytte til Bjørkelangen Videregående hvor jeg skal ta påbygg for å få generell studiekompetanse. På fritiden trener jeg, er med venner og jobber på Avancia Treningssenter. 
   24.07.2015 · 01:04
hits