august 2015

Todays outfit
  bukse fra dr denim  topp fra bikbok  sandaler fra birckenstock   veske fra michael kors   skjorte fra saints & mortals  solbriller fra bikbok

  26.08.2015 · 18:41

@ back to schoolNoen av mine viktigste must er O.B, et pudder så jeg kan freshe meg opp litt i løpet av dagen, lepomade, håndkrem og ikke minst hårbørste!!


skriveblokk, skrivesaker, mac, telefonlader og lommebok som inneholder bankkort, skolekort og busskort er også noe jeg har med på skolen hver eneste dag.  25.08.2015 · 21:05

18 år

Hei alle flotte♥♥ 

Først må jeg igjen si beklager for dårlig blogging, men nå har jeg endelig fått tilbake macen min fra reperasjon. Har dessverre klart å ødelegge macladeren da så må skaffe meg ny så fort som mulig. Dette blir en veldig fort og kort innlegg for jeg er nemlig hos Sigrid, mitt flotte bursdagsbarn som fyller 18 år i dag!! Gmd♥ Akkurat spist taco så nå skal vi kose oss med en film.  24.08.2015 · 18:32

Litt nytt før skolestart

Hei dere!! Tusen takk til alle som fortsatt er innom bloggen, selv om bloggingen har vært mer enn helt på trynet de siste dagene. Er så mye som må gjøres og så mye som tar tid om dagen. Spesielt rett før skolestart. Har ihvertfall fått handlet inn litt smått før skolestart som jeg kan vise dere.


Sandaler fra birkenstockØyenbrynspudder fra mac


Jean fra bikbok


Har fortsatt en haug med ting jeg må gjøre før det er natt så får jeg se om jeg får tid til et innlegg til ila kvelden :-)

  17.08.2015 · 20:18

Creperie de Mari

Hei dere.

Blir en kort oppsummering av hva jeg har gjort i dag. Først og fremst har jeg vært på jobb i dag, senere dro jeg hjem og dusjet så rett til oslo med jentene for å hente nye gensere for et landstreff vi skal på. Senere tuslet Celine, Maria, Julianne og jeg litt rundt i byen, shoppet litt og spiste på Creperie de Mari. Anbefales utroliiig, pannekakene der er helt fantastisk gode♥♥♥


fine genserne og Julianne!!


flotte Mariamin

girlcrush på vakre Celine♥Blir dårlig med blogging nå som macen fortsatt er på reparasjon, men får se hva jeg får til. Nå skal jeg og Julianne lage oss noe digg og se en film!  Ha en fin kveld/natt :-)

Noen som har spist her før?

  12.08.2015 · 23:52

new in

 

Hei flotte dere♥♥ I dag fikk jeg endelig konturpalettet jeg bestilte for noen uker siden. Har sett på mange videoer på youtube om kontur og synes det virker skikkelig morsomt å kunne, så da tenkte jeg bare hvorfor ikke prøve selv? 

I går var jeg veldig opptatt og hadde fullbooket dag, derfor ingen blogging. Dro å trente før kjøretimen, fikk besøk av Ida og Tuva og senere dro vi ut for et ikke så vellykket nattbad. Merker det blir ekstremt tungt å komme seg på skolen igjen.
Flere som synes kontur virker morsomt å kunne?

  12.08.2015 · 00:08

SUMMER FAVS

blush fra too faced solbriller fra monkii

Har du noen sommerfavoritter?

  09.08.2015 · 21:58

OSLO BBY

Heiyouu♥ I dag har jeg vært en tur i byen og møtt Ida og Julie. Utrolig godt å se igjen de begge. Har egentlig mitt eget hat og elsk forhold til Oslo. Noen ganger er det fantastisk å tusle rundt og andre dager er det bare helt forferdelig og ikke annet enn slitsomt. Nå sitter både jeg og Ida og venter på å avslutte den fine torsdagen med pretty little liars og potetgull. Håper dere har hatt en fin dag også :-)


såklart blir det fridays, finnes ikke bedre hehe♥♥♥  06.08.2015 · 22:38

ANBEFALING I.D BAREMINERALS

De fleste har vel hørt om sminkemerket I.D bareminerals, og nå har jeg endelig fått meg et nytt sett. Har brukt det i ca. et år og er suuuper fornøyd♥♥ Det er vel grunnen til at jeg har valgt å lage et innlegg om det. Jeg kjøpte 8- bareminerals started kit som inneholder to foundation, en blush, to sminkekoster og DVD hvor man kan lære hvordan man skal påføre sminken riktig. Foundationen synes jeg er helt fantastisk!! Den legger seg som et enkelt, jevnt og naturlig lag uten på huden. Det føles eller virkelig ikke ut som du har på sminke når du bruker foundationen fordi den er så naturlig.

Blushen er også helt fantastisk. Denne synes litt mer, men den legger seg også som et enkelt, jevnt og naturlig lag på huden. Sminken er faktisk så ren at du ikke trenger å fjerne den om kvelden før du legger deg. 
Annen fakta som gir I.D bareminerals et ekstra pluss

♥ 100% mineralsminke
♥ Gir et naturlig resultat
♥ Ingen oljer
♥ Inneholder mineraler som gir UVA og UVB beskyttelse
♥ Bra for huden og forbedrer huden over tid
♥ Ingen konserveringsmidler 
♥ Ingen parfyme

Har du prøvd noen av disse produktene før?  06.08.2015 · 11:45

Dagens antrekk

kjole cubus veske new york sko hm

Hva synes du?

  03.08.2015 · 22:34

WOK & GO

Hei flottinger! Beklager dårlig oppdatering, men har litt tapt tid som må tas igjen med jentene ettersom at alle dro bort samtidig i sommer. I går var jeg og Anja innom wok & go i Lillestrøm før vi dro videre til Silje hvor det ble tacomiddag. Utrolig koselig å se jentene igjen så gleder meg ekstra mye til i kveld når enda flere av jentene samler seg igjen. Håper alle har en fin helg videre :-)  01.08.2015 · 15:30
hits