september 2015

Konfirmasjon

Hei fine folk♥ En liten kort oppsummering av helgen. Dro ut med jentene på fredagen og hele lørdagen satt jeg og Anja hjemme og ferdig alle harry potter filmene. Nå må vi finne noe annet å se på, så om dere har noen forslag til filmer som inneholder gjerne en 3'er eller 4'er så si i fra. I dag feiret min kjære kusine konfirmasjonsdagen sin. Utrolig godt å se igjen pappa sin side igjen, ser de så alt for sjeldent.

Nå skal jeg straks lage meg noe mat så tar jeg kvelden, både en lang dag og uke i vente.
Hva har dere gjort i helgen?

    06.09.2015 · 23:37

work


 
Hei! I skrivende øyeblikk sitter jeg faktisk på jobb så det er creds til meg. Dagen i dag gikk overraskende fort og det har faktisk vært en ganske bra dag, så håper morgendagen blir enda bedre. Fremføringen i dag gikk også suupert så er kjempe fornøyd. Etter skolen var det rett hjem for å spise før jeg dro på jobb. Ferdig om en time så da skal jeg jogge meg en tur også er det sengen♥♥ Har forresten lagt merke til at det er ekstremt lite variasjon i innleggene her så om noen av dere har noen forslag så er det bare å komme med det!! 

    03.09.2015 · 19:37

Produktiv dag

GJETT HVA!! Nå har jeg endelig fått kjøpt meg denne laderen jeg har snakket om i sikkert flere uker nå. Er så deilig å ha både ny mac og ny lader igjen herreguud♥♥ I dag har jeg hatt kort dag på skolen, ikke at det hjelper når vi har så ekstremt mye å gjøre. Jeg har faktisk fått gjort ganske mye i dag når jeg tenker meg om. Både ryddet og vasket rommet, gjort naturfag fremføring som vi har i morgen også har jeg hatt besøk av Anja. 

Som sagt er det dårlig blogging om dagen og det er fordi det er så ufattelig mye som skjer nå. Alt med dugnader, møter osv til russebussen, skole, lekser og i tillegg jobb to dager i uken. 
Var forresten innom h&m en liten tur i går og fant dette penalet. Er litt usikker på om det egentlig er et penal eller om det er til å ha sminke i, men elsker den. Er så perfekt og liten, også jeg har plass til akkurat det jeg trenger til en vanlig skriveøkt.
Nå skal jeg lage meg litt kveldsmat, rense huden og se en film før jeg sovner. Tusen takk til alle de som fortsatt leser bloggen selv om jeg ikke blogger hver dag, hehe♥♥

    02.09.2015 · 21:37
hits